Splošni pogoji poslovanja

Blago v ponudbi podjetja Lars d.o.o. je namenjeno izključno poslovnim uporabnikom.

Potek naročila:

Po prejemu vašega naročila v pisni obliki, se izdela predračun z navedbami vseh pomembnih parametrov: izdelki, cene, rok dobave. Naročilo je potrjeno s prejemom sredstev na naš račun.

Rok dobave:

Običajni rok dobave je dva do štiri delovne dni. Točen dobavni rok se potrdi, glede na zalogo pri dobavitelju, na predračunu. Rok dobave velja vedno od potrditve naročila, za kar se smatra evidentiranje priliva na našem računu. V kolikor pride pri dobavi do zamude zaradi višje sile ali do zamude zaradi napačno poslanih artiklov s strani dobavitelja, za to ne moremo prevzeti odgovornosti. V tem primeru lahko prekličete svoje naročilo, mi pa vam bomo vrnili vaše plačilo.

Če naročeni izdelki pri dobavitelju niso na zalogi, vam bomo sporočili možen rok dobave. Dobavni rok je potrebno pisno potrditi. V primeru da se dobavni rok s strani našega dobavitelja ponovno podaljša, vas bomo o tem nemudoma obvestili. Če se odločite preklicati naročilo, vam bomo vrnili vaše plačilo.

Cene:

Vse cene v cenikih in ponudbah so navedene brez DDV. Ta pa je obračunan na predračunu ter računu.
Na navedene cene v ceniku vam nudimo komercialni popust ter še dodatni popust za avansno plačilo.
Naročila niso količinsko omejena, lahko naročite tudi samo en kos (primer - naročila vzorcev).
Nad 500,00 € brez DDV, vam nudimo posebni količinski popust.
Na akcijske cene ni dodatnih popustov.

Prevzem naročenih izdelkov:

Vse cene veljajo za prevzem izdelkov v našem skladišču (EXW skladišče Lars, OIC Trzin). Naročeno blago vam lahko pošljemo po Pošti Slovenije ali GLS.
Pri vrednosti vašega naročila nad 200,00 € brez DDV strošek dostave po Sloveniji krijemo mi (GLS).

Reklamacije:

Ob prejemu blaga takoj preverite ali je pošiljka kakorkoli poškodovana in o tem naredite zapisnik z osebo, ki vam je naročeno dostavila. V kolikor so v pošiljki poškodovani artikli (ob nepoškodovani embalaži), naredite o tem komisijski zapisnik ter nam ga, skupaj s fotografijo, pošljite.

Velikosti, barve in opisi artiklov služijo le kot pomoč pri izbiri, za morebitna odstopanja ne odgovarjamo. Menjave naročenega blaga po pisni potrditvi naročila oz. plačilu avansa niso možne. Pred dodelavo (tisk, vezenje) obvezno preverite ustreznost prejetih artiklov.