O nas

2001

Podjetje LARS sva leta 2001 ustanovila Matej Lilija in Robert Strah. V tem času je podjetje prehodilo nekaj pomembnih korakov. Najprej smo začeli tržiti repro material za strojno vezenje. S podjetjem Chonbang iz Južne Koreje, ki nam dobavlja sukance sodelujemo uspešno že od vsega začetka. Zastopstvo imamo za vse države nekdanje skupne države. V letu 2003 smo začeli nekajletno sodelovanje s proizvajalcem strojev za vezenje podjetjem Inbro. Aktivno smo jih, predvsem preko sejmov, predstavljali v Bosni, na Hrvaškem in v Srbiji. Italijansko podjetje Azienda nam dobavlja ostale materiale, ki so potrebni pri izdelavi kvalitetnega vezenja.

2005

Leta 2005 smo našo ponudbo razširili na področje tekstila za promocijo. V naši ponudbi je preko 50 blagovnih znamk, od najpomembnejših predstavnikov pa do znamk, ki poskrbijo, da bo naročnik z njimi zares »ekskluziven«. Tekstil nam je omogočil rast in selitev v večje prostore v Trzin.

2008

V letu 2008 smo navezali stike s podjetjem Objectflor iz Nemčije. Najprej smo se sami prepričali v kakovost njihovih talnih oblog. Potem pa smo začeli s prodajo najprej programa Lightline, kasneje pa smo, ob uspešnem začetku sodelovanja, dobili od podjetja Objectflor dobili še druge programe: kompleten program vinilnih talnih oblog Karndean, Expona Domestic Clic in tehnične vinilne talne obloge Polyflor.

2011

Začeli smo sodelovati z nemškim podjetjem Döllken.